Reparații electronice și electrocasnice

Experiență

Suntem specializați în repararea diverselor produse eleconice și electrocasnice. Cu o echipă cu experiență vastă, suntem pregătiți să remediem orice problemă la televizoare, mașini de spălat, cuptoare cu microunde și alte electrocasnice bucătărie, aparate frigorifice, sisteme audio-video, sisteme de încălzire centrală, sisteme aer condiționat.

Calitate

Oferim servicii de reparații electronice și electrocasnice la standarde înalte. Indiferent de problema întâlnită, echipa noastră de tehnicieni se asigură că fiecare produs reparat este livrat într-o stare optimă de funcționare. Înlocuim componente numai cu originale sau certificate pentru modelul de aparat. Catalog cuprinzător cu peste 100k de componente cu livrare în două zile lucrătoare.

Reparații eficiente

De ce să înlocuiești placa electronică dacă sunt defecte doar două sau trei componente? La Electro Marex Depot Căutăm în permanență un echilibru între longevitatea reparației și proporțiile acesteia. În felul acesta asigurăm un cost cât mai redus al reparației, fără să compromitem experiența clientului.

Alegerea potrivită pentru reparații în Buzău

Alegeți serviciile noastre de reparatii electronice și electrocasnice pentru a vă bucura din nou de funcționalitatea dispozitivelor preferate. Contactați-ne astăzi pentru o evaluare rapidă și soluții eficiente!

  • Electronică

  • Mecanică

  • Frig

Servicii oferite

Reparații televizoare

Televizor defect? Nu căuta mai departe! Electro Marex Depot oferă servicii de reparații televizoare în județul Buzău. Servicii specializate, catalog cuprinzător de piese de schimb, reparații pentru orice dimensiune, telecomenzi de schimb.

Servicii specializate, personalizate pentru tine

La Electro Marex Depot ne specializăm într-o gamă variată de servicii reparații televizoare în Buzău pentru a aborda defectele cele mai des întâlnite. Indiferent dacă nu are imagine sau nu se alimentează deloc, îți suntem la dispoziție.

Catalog cuprinzător de piese de schimb

Înlocuim componente numai cu originale sau certificate pentru modelul de televizor. Catalog cuprinzător cu peste 100k de componente cu livrare în două zile lucrătoare. În acest fel reparația va fi efectuată într-un mod cât mai eficient, cu un raport calitate/preț convenabil.

Televizore mari și mici

Fie că e vorba de un televizor mic sau un gigant de 60+ inch, avem tehnicienii și facilitățile necesare pentru a remedia toate tipurile de reparații.

Telecomandă înlocuită în câteva minute

Ai pierdut telecomanda? Nicio problemă! La Electro Marex Depot oferim telecomenzi goale pe care le „scriem” cu datele telecomenzii originale a televizorului (telecomanda originală NU este necesară). În doar 5 minute poți avea o telecomandă complet funcțională. Spune adio frustrării cauzate de telecomenzi pierdute.

Satisfacția clientului = prioritate

La Electro Marex Depot, ne angajăm să oferim servicii de excelente pentru clienți. Transparență 100% și 12 luni garanție pentru fiecare componentă înlocuită din televizor.

 

Reparații frigorifice

Electro Marex Depot oferă servicii de reparații frigorifice în Buzău. Combine frigorifice, side by side, frigidere, răcitoare, congelatoare, lăzi frigorifice, vitrine frigorfice, frigidere auto, camere frig.

Printre serviciile oferite se numără și: încărcare cu agent frigorific, înlocuire compresor, bobine condensator/evaporator, probleme de răcire, lipsa alimentării, acumulare de gheață și zgomot excesiv.

Reparații frigorifice în Buzău

Chiar dacă ești din municipiu sau din județ, apelează la  Electro Marex Depot. Indiferent de problema cu care te confrunți, echipa noastră experimentată de tehnicieni este aici pentru a-ți oferi soluții rapide și accesibile.

Reparații frigorifice complete

Încărcare cu agent frigorific: înainte de încărcare trebuie să identificăm scurgerea. După ce va fi remediată, frigiderul poate fi încărcat.

Înlocuire compresor: compresorul este inima frigiderului tău, iar dacă acesta este defect, mâncarea va fi caldă. Înlocuire compresor cu piese originale sau compatibile

Probleme de răcire: alimentele nu se mai răcesc corespunzător sau temperatura fluctuează excesiv.

Lipsa alimentării: frigiderul nu se mai alimentează sau nu pornește deloc.

Reparații legate de acumularea cu gheață: gheața acumulată în mod excesiv poate duce inclusiv la temperaturi necorespunzătoare.

Temperatură necorespunzătoare și zgomot excesiv: frigiderul produce zgomote neobișnuite sau nu menține temperatura corespunzătoare.

Serviciu de ridicare și înlocuire temporară*

De asemenea, oferim și serviciu de ridicare a frigiderului tău pentru reparații la sediul nostru. În plus, în timpul perioadei de reparație, îți punem la dispoziție, un frigider temporar pentru a-ți menține alimentele în siguranță.

* Servicii plătite

Satisfacția clientului = prioritate

La Electro Marex Depot, ne angajăm să oferim servicii excelente pentru clienți. Oferim facturi detaliate pentru serviciile noastre, oferindu-vă transparență și liniște sufletească. În plus, garantăm calitatea muncii noastre printr-o garanție cuprinzătoare, asigurându-vă că veți fi pe deplin satisfăcut și că veți obține valoare maximă pentru banii investiți.

Alătură-te mulțimii de clienți satisfăcuți ai Electro Marex Depot! Indiferent ce problemă ai, suntem aici pentru a oferi reparații frigorifice în Buzău. Echipa noastră stă la dispoziția ta pentru a-ți aduce confortul în bucătărie! Încredere. Eficiență. Electro Marex Depot.