Reparații electrocasnice în Buzău

Reparații electrocasnice în Buzău

Electro Marex Depot oferă servicii de reparații electrocasnice în județul Buzău, la prețuri accesibile. Echipă cu peste 20 de ani experiență, facilități specializate pentru cele mai complicate reparații și determinare pentru a oferi un serviciu cât mai avantajos pentru client.

Frigorifice

Servicii de reparații în Buzău pentru aparate frigorifice precum frigidere, congelatoare, combine frigorifice, lăzi frigorifice, răcitoare, vitrine frigorifice, aparate frigorifice auto/camion, uscătoare cu sistem de evaporare frigorific și multe altele. Folosim piese de la distribuitori cu reputație în domeniu, ținem piese pe stoc pentru marea majoritate a reparațiilor, posibilitate ridicare frigider de la domiciliu și/sau înlocuire cu frigider la schimb pe durata reparației.*

*servicii plătite

Mașini de spălat

Servicii de reparații mașini de spălat automate și semi-automate, mărci autohtone și de import. Catalog cuprinzător de piese de schimb*, livrare rapidă a pieselor** și posibilitate reparare la domiciliu*** sunt doar trei din beneficiile pe care le poți avea dacă îți repari produsul la noi.

*peste 10 milioane de piese și accesorii

**max. 48 de ore

***pentru reparațiile minore

Televizoare

Televizor defect? Nicio problemă. Îți reparăm televizorul cât ai zice fotbal. Ținem piese pe stoc pentru rectificarea celor mai comune probleme ce pot apărea la televizoare. Problemele de alimentare pot fi rezolvate, de obicei, în aceeași zi.*

Plus, doar anul acesta, manopera pentru înlocuirea baretelor LED ale televizorului te costă doar 99 lei.**

*daca televizorul este adus de dimineață în service

** ofertă valabilă doar pentru anul 2024 pentru televizoarele cu o diagonala mai mică de 120cm

Electrocasnice mici și electronice

Tot mai des întâlnim cazuri în care costul reparației este atât de ridicat încât nu este economic să efectuăm reparația. Totuși mai sunt și cazuri în care produsele pot fi reparate la costuri acceptabile.