Reparații frigidere în Buzău

Electro Marex Depot oferă servicii de reparații frigidere în Buzău.

Printre serviciile oferite se numără și: încărcare cu agent frigorific, înlocuire compresor, bobine condensator/evaporator, probleme de răcire, lipsa alimentării, acumulare de gheață și zgomot excesiv.

Reparații frigidere în Buzău

Chiar dacă ești din municipiu sau din județ, apelează la  Electro Marex Depot. Indiferent de problema cu care te confrunți, echipa noastră de tehnicieni este aici pentru a-ți oferi soluții rapide și accesibile.

Reparații frigorifice complete

Încărcare cu agent frigorific: înainte de încărcare trebuie să identificăm scurgerea. După ce va fi remediată, frigiderul poate fi încărcat.

Înlocuire compresor: compresorul este inima frigiderului tău, iar dacă acesta este defect, mâncarea va fi caldă. Înlocuire compresor cu piese originale sau compatibile

Probleme de răcire: alimentele nu se mai răcesc corespunzător sau temperatura fluctuează excesiv.

Lipsa alimentării: frigiderul nu se mai alimentează sau nu pornește deloc.

Reparații legate de acumularea cu gheață: gheața acumulată în mod excesiv poate duce inclusiv la temperaturi necorespunzătoare.

Temperatură necorespunzătoare și zgomot excesiv: frigiderul produce zgomote neobișnuite sau nu menține temperatura corespunzătoare.

Serviciu de ridicare și înlocuire temporară*

De asemenea, oferim și serviciu de ridicare a frigiderului tău pentru reparații la sediul nostru. În plus, în timpul perioadei de reparație, îți punem la dispoziție, un frigider temporar pentru a-ți menține alimentele în siguranță.

* Servicii plătite

Satisfacția clientului = prioritate

La Electro Marex Depot, ne angajăm să oferim servicii excelente pentru clienți. Oferim facturi detaliate pentru serviciile noastre, oferindu-vă transparență și liniște sufletească. În plus, garantăm calitatea muncii noastre printr-o garanție cuprinzătoare, asigurându-vă că veți fi pe deplin satisfăcut și că veți obține valoare maximă pentru banii investiți.

Alătură-te mulțimii de clienți satisfăcuți ai Electro Marex Depot! Indiferent ce problemă ai, suntem aici pentru a oferi reparații frigidere în Buzău. Echipa noastră stă la dispoziția ta pentru a-ți aduce confortul în bucătărie! Încredere. Eficiență. Electro Marex Depot.