Reparații lăzi frigorifice în Buzău

Electro Marex Depot oferă servicii de reparații lăzi frigorifice în Buzău.

Printre serviciile oferite se numără și: încărcare cu agent frigorific, înlocuire compresor, bobine condensator/evaporator, probleme de răcire, lipsa alimentării, acumulare de gheață și zgomot excesiv.

Reparații lăzi frigorifice în Buzău

Chiar dacă ești din municipiu sau din județ, apelează la  Electro Marex Depot. Indiferent de problema cu care te confrunți, echipa noastră de tehnicieni este aici pentru a-ți oferi soluții rapide și accesibile.

Reparații lăzi frigorifice complete

Încărcare cu agent frigorific: înainte de încărcare trebuie să identificăm scurgerea. După ce va fi remediată, lada frigorifică poate fi încărcată.

Înlocuire compresor: compresorul este inima lăzii tale, iar dacă aceasta este defect, mâncarea va fi caldă. Înlocuire compresor cu piese originale sau compatibile

Probleme de răcire: alimentele nu se mai răcesc corespunzător sau temperatura fluctuează excesiv.

Lipsa alimentării: lada frigorifică nu se mai alimentează sau nu pornește deloc.

Reparații legate de acumularea cu gheață: gheața acumulată în mod excesiv poate duce inclusiv la temperaturi necorespunzătoare.

Temperatură necorespunzătoare și zgomot excesiv: lada frigorifică produce zgomote neobișnuite sau nu menține temperatura corespunzătoare.

Serviciu de ridicare și înlocuire temporară*

De asemenea, oferim și serviciu de ridicare a lăzii frigorifice, pentru reparații la sediul nostru. În plus, în timpul perioadei de reparație, îți punem la dispoziție, o ladă frigorifică temporară pentru a-ți menține alimentele în siguranță.

* Servicii plătite

Satisfacția clientului = prioritate

La Electro Marex Depot, ne angajăm să oferim servicii excelente pentru clienți. Oferim facturi detaliate pentru serviciile noastre, oferindu-vă transparență și liniște sufletească. În plus, garantăm calitatea muncii noastre printr-o garanție cuprinzătoare, asigurându-vă că veți fi pe deplin satisfăcut și că veți obține valoare maximă pentru banii investiți.

Alătură-te mulțimii de clienți satisfăcuți ai Electro Marex Depot! Indiferent ce problemă ai, suntem aici pentru a oferi reparații lăzi frigorifice în Buzău. Echipa noastră stă la dispoziția ta pentru a-ți aduce confortul în bucătărie! Încredere. Eficiență. Electro Marex Depot.