Reparații televizoare în Buzău

Televizor defect? Nu căuta mai departe! Electro Marex Depot oferă servicii de reparații televizoare în județul Buzău. Servicii specializate, catalog cuprinzător de piese de schimb, reparații pentru orice dimensiune, telecomenzi de schimb.

Servicii specializate, personalizate pentru tine

La Electro Marex Depot ne specializăm într-o gamă variată de servicii reparații televizoare în Buzău pentru a aborda defectele cele mai des întâlnite. Indiferent dacă nu are imagine sau nu se alimentează deloc, îți suntem la dispoziție.

Catalog cuprinzător de piese de schimb

Înlocuim componente numai cu originale sau certificate pentru modelul de televizor. Catalog cuprinzător cu peste 100k de componente cu livrare în două zile lucrătoare. În acest fel reparația va fi efectuată într-un mod cât mai eficient, cu un raport calitate/preț convenabil.

Televizore mari și mici

Fie că e vorba de un televizor mic sau un gigant de 60+ inch, avem tehnicienii și facilitățile necesare pentru a remedia toate tipurile de reparații.

Telecomandă înlocuită în câteva minute

Ai pierdut telecomanda? Nicio problemă! La Electro Marex Depot oferim telecomenzi goale pe care le „scriem” cu datele telecomenzii originale a televizorului (telecomanda originală NU este necesară). În doar 5 minute poți avea o telecomandă complet funcțională. Spune adio frustrării cauzate de telecomenzi pierdute.

Satisfacția clientului = prioritate

La Electro Marex Depot, ne angajăm să oferim servicii de excelente pentru clienți. Transparență 100% și 12 luni garanție pentru fiecare componentă înlocuită din televizor.